Over Dinant Vochtbestrijding

Sinds 7 jaar is Dinant Vochtbestrijding actief in de markt met het droogleggen van gebouwen. Dankzij de inzet van Dinant Vochtbestrijding ontvochtigingsinstallaties zijn een groot aantal gebouwen drooggelegd én droog gebleven.

Bij deze projecten zijn Dinant Vochtbestrijding ontvochtingsinstallaties met succes ingezet. We beschikken over een ruim aantal referenties.

Dinant Vochtbestrijding is in Nederland en Belgie de aanspreekpartner voor vele huizenbezitters, zowel zakelijk als particulier. Duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste speerpunten.

In de loop van de tijd is het programma aanzienlijk verbreed. 
Dinant vochtbestrijding kan u van dienst zijn met de volgende producten en diensten:

Electro-osmose
Injecteren
Gevel impregneren
Kelderafdichting
Ventilatie
Drainage
(Muur)verwarming
Schimmelbestrijding

Met name in de monumentale sfeer worden Dinant Vochtbestrijding ontvochtingsinstallaties ingezet. We noemen; kerken, musea, boerderijen, en overige monumentale woningen.
Ook wordt de ontvochtingsinstallatie veelvuldig toegepast in de institutionele bouw, bij woningbouwverenigingen en particuliere woningbezitters.

Het proces wordt door onze deskundige monteurs vanaf verkoopstadium tot aan daadwerkelijke afronding begeleid.

Dit betekent in de praktijk dat naast de nulmeting ( nauwkeurige vaststelling van het vochtpercentage in de muur) naderhand nog twee metingen worden uitgevoerd om het verloop van de vochtpercentages duidelijk in kaart te brengen.

We garanderen de werking. Niet goed? Geld terug!

Wanneer u nadere informatie wenst, dan nodigen wij u graag uit ons bedrijf te bezoeken of ons per email of telefoon te benaderen. Trek uw eigen conclusie over ons product en U zult zien hoe eenvoudig het vocht uit uw muur kan verdwijnen.

Vochtproblemen?

Bel 0528 769001

 

webdesign Webba